Zot van de week

Graag willen we Ahmet Karadayi via deze weg even in de schijnwerpers zetten en bedanken voor zijn sportieve prestaties voor ASV Geel.

Ahmet, we blikken even terug naar vorig jaar toen je hier aankwam bij Geel. Was de overgang van Hasselt naar Geel zoals je verwacht had?

Ik had in ieder geval geen spijt, van de overgang van Hasselt naar Geel, hier werkt men meer zoals bij een profclub, dat was volledig naar mijn verwachtingen. In het begin had ik wel moeilijkheden onder Nicky om me volledig door te zetten. Ik heb een viertal weken een dieptepunt gekend, toch ben ik blijven vechten en geloven in mijn kansen. Opgeven ligt niet in mijn aard, ik wist dat ik het verdiende om te spelen in het eerste elftal van ASV Geel. Mijn familie, vrienden, medespelers en supporters als ook de mannen van ASV TV hebben me positief blijven ondersteunen, dit heeft me zeker geholpen om te vechten voor waar ik nu sta. Na dat dieptepunt, heb ik eigenlijk altijd deel uit gemaakt van de kern zowel onder Nicky als Patrick.

Het kantelmoment van mijn carrière, het doelpunt tegen Hamme. Natuurlijk ook de wedstrijden in de beker tegen Standard die we uit de beker knikkerde, vervolgens konden we het thuis opnemen tegen Zulte-Waregem. Hier zat meer in, verdienden we meer dan we gekregen hebben, maar hetzij zo. Ook de wedstrijd tegen Gent van het huidige seizoen, voor een vol Leunen stadion was zeker de moeite waard.

Uiteindelijk is het allemaal snel gegaan, vorig seizoen vrij onzeker in het begin, in de basis, dan eruit, dan zelfs uit de kern voor 4 weken, en dan is het alleen maar stijl bergopwaarts gegaan. En dan nu de transfert naar Turkije, een droom die voor me uitkomt. Geweldig toch!

Ja, ik heb zelfs geen afscheidsmatch meer kunnen spelen, de laatste goal die ik maakte was op Thes, tijdens de winterstop. Daarna ben ik naar Turkije vertrokken, ik wil als eerste de spelers en de staff bedanken (zowel sportieve als medische) want, zonder hen was het nooit gelukt. Ook de supporters want zij bleven me vertrouwen ook wanneer ik er niet bij was. Als laatste de medewerkers die het als vrijwilliger doen! Deze zijn de belangrijkste voor mij want spelers voor een ploeg vind je altijd ook trainers enz… maar vrijwilligers zijn moeilijk te vinden dus wil ik ze een voor een bedanken! De club ‘Asv Geel’ is voor mij heel belangrijk. Door de kansen die ik kreeg en welke prestaties die ik neerzette bij de club, kan ik nu proeven van hoogste niveau ın het voetbal. Misschien kom ik ooit terug naar Geel waar ik dit allemaal meemaakte, op het juiste moment zowel voor mij als voor de club. Bedankt, en tot later!