VW Hamme – ASV Geel 3-1

Trainer Van Houdt wijzigde zijn elftal op twee plaatsen in vergelijking met de verliesmatch tegen Eendracht Aalst. Nelissen kwam in de plaats van Carrasco op links. Centraal in het middenveld nam Kerckhofs zijn positie in de driehoek terug in. Robin schoof zo een plek vooruit waardoor Hoefnagels naar de bank verdween. Maggio maakte voor het eerst deel uit van de selectie.

De thuisploeg startte het best en dreigde meteen enkele keren. Na minder dan vijf minuten was het al raak. Een hoekschop raakte niet weg en Vandamme kon afwerken, 1-0. ASV Geel leek wakker geschud en trok naar voor. Een eerste grote kans was voor Van den Ackerveken, maar zijn kopbal werd van de lijn gekeerd. Niet veel later hielden een reflex van doelman De Vroe en de lat Robin van de gelijkmaker. De bezoekers bleven het balbezit behouden, maar slaagden er te weinig in om de thuisverdediging te ontwrichten. Hamme zette daar weinig tegenover, maar bij één van de zeldzame tegenprikken was het wel weer raak. Van Remoortele kreeg te veel ruimte en liet Lenaerts met een overhoeks schot kansloos, 2-0. Dit was tevens ook de ruststand.

Aanwinst Maggio werd de strijd ingegooid ten koste van Van den Ackerveken. ASV Geel nam de match resoluut in handen en kreeg ook de beste kansen. Karadayi besloot een eerste keer naast en vond bij zijn tweede poging De Vroe op zijn weg. Ook Christiaens en Zaidi geraakten niet voorbij de thuisdoelman. Een kwartier voor tijd lukte Karadayi toch de aansluitingstreffer op aangeven van Maggio. ASV Geel bleef nu drukken, maar liet veel ruimte achterin. Hamme beperkte zich tot counteren, maar kon bij één van de weinige aanvallen een derde keer scoren via de ingevallen Mariën. 3-1 en wedstrijd gespeeld. ASV Geel blijft zo achter met 0 op 6 en zakt naar de middenmoot in het klassement.

ASV Geel speelde met volgend elftal: Yves Lenaerts, Nick Hulsmans, Kristiaan Haagen,  Benjamin Van den Ackerveken (46′ Mattia Maggio), Sam Vanaken, Kenneth Kerckhofs, Jo Christiaens,  Azzedine Zaidi, Nicolas Robin (62′ Mylan Carrasco), Matthiece Nelissen en Ahmet Karadayi.