Voorbeschouwing Patro Eisden – ASV Geel

Zaterdag trekt de Geelse karavaan zich voor een laatste keer dit seizoen op gang. Bestemming is Limburg, meer bepaald Maasmechelen, waar er partij zal worden gegeven aan Patro Eisden. Beide clubs vochten in het verleden al meerdere verbeten duels uit. Zaterdag staat er buiten de drie punten echter niets meer op het spel, gezien beide ploegen in de veilige middenmoot vertoeven.

Zoals gesteld bevindt Patro Eisden zich in het midden van het klassement. De club van de Chinees-Britse investeerder Wayne Woo is momenteel kampioen van de rechterkolom met 38 punten. Ook qua doelpuntensaldo zijn de paarswitten een echte middenmotor, met 39 doelpunten voor en 42 tegen. Sinds ex-Rode Duivel Danny Boffin overnam van Guido Brepoels behaalden de Limburgers een knappe 10 op 15. Patro is een ploeg met een sterke thuisreputatie, maar liefst 25 punten werden thuis behaald. In de heenwedstrijd kon ASV Geel ondanks het veldoverwicht en de betere kansen geen afstand nemen, uitslag werd toen 1-1.

Nicky Hayen kan in de laatste wedstrijd geen beroep doen op de geblesseerden Augustynen, Lenaerts, Robin en Damblon. Karadayi keert terug uit schorsing. Ook Christiaens is terug wedstrijdfit.

Afspraak zaterdag om 20u00 in het Patrostadion. En Allemaal Samen!