Voorbeschouwing ASV Geel – RFC Knokke

Deze zaterdag staat alweer een vol programma op de agenda in het Leunenstadion. Naast een aangekondigd bezoek van de Sint is ASV Geel ook gastheer voor Royal Knokke Football Club, de ploeg uit de gelijknamige mondaine kustgemeente.

FC Knokke heeft de wind in de zeilen. De club speelde drie keer in vier seizoenen kampioen en kwam zo in de Eerste Amateurliga terecht. Ook dit seizoen loopt het voorlopig voortvarend voor de troepen van trainer Van Borm. Momenteel staan de blauw-witten op de vierde plaats in het klassement, die recht geeft op een eindrondeticket. Knokke puurde al 25 punten uit 13 wedstrijden en verloor nog maar twee duels in deze competitie. Zowel Lommel (1-1), Dessel (3-2) als Heist (3-1) beten hun tanden stuk op de kustjongens. Grootste naam bij Knokke is die van Alessio Staelens, zoon van Lorenzo. Een andere speler die wellicht wel een belletje doet rinkelen is Jaric Buysse. De problemen bij zijn aansluiting kostten Deinze vorig seizoen op een haar na de degradatie.

Bij ASV Geel wordt het uitkijken hoe de ploeg de afstraffing van vorig weekend heeft verwerkt. Op Nelissen (knie) na is iedereen fit. Willen De Zotten terug aansluiting met de top van het klassement vinden, moet er zaterdag geoogst worden.

Afspraak zaterdag om 20u00 in ons Leunenstadion. En Allemaal Samen!