Voorbeschouwing ASV Geel – KSK Heist

Na een weekend zonder voetbal staat zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Voor deze laatste match op de Leunen is ASV Geel gastheer voor de buren uit Heist. Voor het eerst sinds het seizoen 2011-2012 kan ASV Geel een 12 op 12 laten optekenen.

De Zwanen beleven een voortvarend seizoen in de Superamateurliga. Momenteel bevinden de troepen van Karel Keleman zich op de 5e plaats in het klassement, met 48 punten. Mathematisch maakt KSK Heist nog kans op de play-offs, met 4 punten minder dan Dender. Heist beschikt over de 4e beste aanval van de reeks, met al 60 doelpunten, 10 ervan werden echter niet op het veld gescoord, door het forfait van Deinze en WS Brussels. Bekendste namen bij KSK Heist zijn clubicoon Bart Webers en spits Dries Ventose (ex-Beerschot).

In de heenwedstrijd trok KSK Heist aan het langste eind. Uitslag in het Gemeentelijk Sportstadion was 2-1 na een evenwichtige partij. ASV Geel kwam op voorsprong via een kopbal van Karadayi. De thuisploeg boog na de rust de achterstand om in een voorsprong na twee doelpunten op stilstaande fase.

Bij ASV Geel blijven Augustynen en Damblon onbeschikbaar. Ook op Karadayi kan geen beroep gedaan worden, hij is geelgeschorst.

Afspraak zaterdag om 20u00 in ons Leunenstadion. En Allemaal Samen!