Voorbeschouwing ASV Geel – KFC Dessel Sport

Aanstaande zaterdag staat speeldag 6 in de Eerste Amateurliga geprogrammeerd. Voor ASV Geel betekent dat de derde thuiswedstrijd van het seizoen. Net als de vorige twee keer komt de tegenstander uit eigen gouw. Ditmaal worden de buren uit Dessel in het Leunenstadion verwacht .

Dessel Sport werd vorig seizoen vice-kampioen in de Eerste Amateurliga, na het ongenaakbare Beerschot-Wilrijk. De troepen van trainer Witters behaalden maar liefst 66 punten na 30 speeldagen, wat in een normale competitie allicht genoeg zou zijn voor de titel. Ook dit seizoen zijn de verwachtingen hooggespannen in het Armand Melisstadion. Met onder andere Lenaerts (Lommel) en verloren zoon Njengo (OHL) werd dan ook gericht ingekocht. Momenteel staan de groen-witten op een gedeelde tweede plaats met 12 op 15. Enkel op de openingsspeeldag moest Dessel Sport nipt de duimen leggen voor Deinze. Intussen is de club al vier wedstrijden ongeslagen en werd ook maar één tegendoelpunt geslikt. Met deze statistieken kan Dessel Sport dus de ploeg in vorm genoemd worden.

Bij ASV Geel wordt het afwachten hoe de opdoffer van verleden week verteerd werd. Voor Reuten wordt het alvast een speciale partij, hij speelt tegen zijn ex-club. Nelissen (knie) zal de aftrap allicht niet halen. Haagen en Carrasco geraken speelklaar.

Aftrap zaterdag om 20u00. Kom onze jongens massaal steunen! En Allemaal Samen!