Op zaterdag 2 juli speelt ASV Geel een vriendschappelijke wedstrijd tegen een team van spelers zonder contract. De wedstrijd start om 18u. in het Leunenstadion. Inkom € 5 Gratis voor kinderen en betalende abonnementen.  

Lees meer

De prijzen van de abonnementen voor het seizoen 2016-2017 zijn bekend. Klik op de link http://asvgeel.be/voetbal-geel/supporters/tickets Vanaf 1 juli kan je de abonnementen aanschaffen op het secretariaat van ASV Geel.

Lees meer

Gijs Brouwers tekende voor één seizoen bij ASV Geel. Brouwers, 20 jaar, is een centrale middenvelder. Hij komt over van Westerlo en genoot zijn jeugdopleiding bij Racing Genk. Hij speelde al verschillende officiële interlands met de nationale selectie van de U17.  

Lees meer

Stijn Jeurissen is de nieuwste aanwinst bij ASV Geel. Stijn is 19 en een beloftevolle doelman. Hij doorliep de jeugdreeksen van Genk en Anderlecht en komt over van Westerlo. Hij tekende voor 1 seizoen+optie Nog voor hij een wedstrijd speelde voor ASV Geel is Jason Adesanya al terug weg bij de Geelse club. Hij had een optie in zijn contract...

Lees meer

ASV Geel liet Matthiece Nelissen een contract tekenen voor twee seizoenen. Matthiece is een verdediger en 19 jaar. Hij komt over van OHL  

Lees meer

A-kern

Lees meer

Jeugdwerking

Lees meer

Supporters

Lees meer

Business club

Lees meer

Proximus Sponsor My Team - Waag je kans!