Simen Demulder speelt volgend seizoen bij ASV Geel. De middenvelder van 21 komt over van Hasselt. Hij tekende een contract van 1 jaar+ optie.

Lees meer

De kalendercommissie van de KBVB heeft beslist om alle wedstrijden van de voorlaatste speeldag te verplaatsen naar zondagmiddag 15 uur. Hierdoor zal de wedstrijd KAS Eupen - ASV Geel gespeeld worden op zondag 24 april om 15 uur.

Lees meer

Jason Adesanya is tot een overeenkomst gekomen met ASV Geel. De aanvaller van 23 tekende een contract voor 1 jaar+optie. Jason speelde al eerder voor ASV Geel tijdens het seizoen 2013-2014 en maakte toen 12 doelpunten. Na omzwervingen via KV Mechelen, Lommel United en Antwerp, speelt Jason volgend seizoen in het Leunenstadion.

Lees meer

Middenvelder Ahmet Karadayi is 20 jaar oud en tekende een contract bij ASV Geel van 1 seizoen met optie. Ahmet is een jeugdproduct van Sporting Hasselt.  

Lees meer

Doelman Yves Lenaerts tekende een contract voor twee jaar bij ASV Geel. De Kempenaar komt over van eersteklasser Oud-Heverlee Leuven. Lenaerts is 33 en speelde doorheen zijn carrière bij ondermeer PSV Eindhoven en K. Beringen-Heusden-Zolder.  

Lees meer

A-kern

Lees meer

Jeugdwerking

Lees meer

Supporters

Lees meer

Business club

Lees meer

Proximus Sponsor My Team - Waag je kans!