Project 2020 jeugdwerking, ASV Geel sluit samenwerking met JAKO

Project 2020 – Na bevestiging van sponsors Tormans/Belisol en Ijsboerke, voegen we opnieuw een naam toe als officiële partner van onze jeugdacademie, JAKO. Het Duitse sportkledingbedrijf wordt de komende 3 seizoenen onze nieuwe leverancier voor team- en trainingskledij, alsook accessoires voor de ganse ASV jeugdafdeling en senioren.

Jako is van origine een Duits familiebedrijf, in 1989 opgericht door Rudi Sprügel. Bijna 30 jaar later een miljoenenbedrijf met in 2016 een omzet van iets meer dan 90 miljoen, streven is om dit jaar de 100 miljoen te halen. In Duitsland naast Nike en Adidas één van de grote spelers op de teamkleding-markt.

 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze nieuwe verbintenis de komende jaren kwalitatief goede materialen kunnen aanleveren aan onze jeugdspelers en hiernaast hen als lid van onze vereniging dan ook een meerwaarde kunnen bieden.

Verder zet vernieuwing zich ook door in onze fanshop waar we onze ASV fanartikelen en officiële shirts kunnen gaan aanbieden online in samenwerking met JAKO.

JAKO – We are team – AS Verbroedering Geel