Project 2020 jeugdwerking, ASV Geel sluit overeenkomst met BMW-MINI SNEYERS

PROJECT 2020 JEUGDWERKING – Met trots stellen wij U onze volgende, nieuwe officiële partner voor van onze ASV jeugdacademie, BMW-MINI SNEYERS. Garage SNEYERS ondertekent een sponsorovereenkomst voor de komende 3 seizoenen.

 

 

De kwaliteit van BMW heeft een aparte aantrekkingskracht voor al wie superieur rijplezier wil. Vandaag is garage SNEYERS uw onestopshop voor uw BMW of MINI. Het Herentalse bedrijf, actief sinds 1958, opende vorige maand haar vernieuwde concessie. De renovatie van SNEYERS verliep in verschillende fases. Enkele jaren geleden werd een nieuw carrosseriegedeelte gebouwd achter de bestaande. Op de vrijgekomen ruimte verrezen een nieuw magazijn en een werkplaats voor elektrische voertuigen. Vorig jaar werden dan het atelier en de werkplaats aangepakt; er kwamen hefbruggen bij, er werd een nieuwe vloer geplaatst, er werden schilderwerken uitgevoerd en energiezuinige ledverlichting geïnstalleerd.

Vervolgens ging de verouderde showroom tegen de vlakte en kwam er een nieuwe en grotere toonzaal. Om het verhaal compleet te maken, moeten we er nog aan toevoegen dat de afdeling Premium Selection van BMW vanaf heden geïntegreerd is tussen de gebouwen van BMW en MINI, dit om een nog efficiëntere werking te garanderen.

 

 

BMW-MINI SNEYERS – Puur rijplezier/Allemaal Samen – AS VERBROEDERING GEEL

www.sneyers.bmw.be

www.sneyers.mini.be

https://www.facebook.com/BMWSneyers/