START Paasstage voetbalkamp 09/04-12/04/2018, de Leunen ASV Geel

Maandag gaat onze Paasstage van start. De trainingen gaan door op de ASV jeugdterreinen de Leunen, Rauwelkoven 43B te Geel en starten om 09u tot 16u met voldoende pauzes. Opvang kinderen vanaf 08u15 tot 17u einde. Deelnemers dienen zich dagelijks aan te melden in de jeugdkantine.

Een bal en boterhammen dienen meegenomen te worden.

 

Inschrijven kan nog steeds en dient online te gebeuren – http://www.asvgeel.be/jeugdstages/

 

Betaling op rekeningnummer BE53 0018 1389 5653 op naam van ASV Geel met duidelijke vermelding van voornaam, naam en stagevermelding. (bv Milan Helsen Paasstage2018)

 

Veel voetbalplezier toegewenst!

 

——

 

“De kracht van een voetballer zit niet louter en alleen in zijn voetenspel. Vooral met hun hersenen én met positief teamwork onderscheiden topvoetballers zich van de rest. Je maakt sporters beter als je vertrekt vanuit hun hersenen. Die zijn namelijk lui” provoceerde Michel Bruyninckx. “Cogitraining of breincentraal leren plaatst kinderen in een gevarieerde leeromgeving. Dit stimuleert hen en maakt hen nieuwsgierig. Technisch begaafde en slimme, creatieve spelers zijn de toekomst van het moderne voetbal en hier willen we op een positieve manier op inzetten”. 

 

  • individuele coördinatie en core stability
  • technische scholing indoor inzake balaanname, balsnelheid, traptechniek, balcontrole
  • pas- en trapvormen, positiespelen, afwerkvormen
  • cogitraining/senseball

 

De trainingen gaan door op de ASV jeugdterreinen de Leunen, Rauwelkoven 43B te Geel. Trainingen starten om 09u tot 16u met voldoende pauzes. Opvang kinderen vanaf 08u15 tot 17u einde. Deelnemers dienen zich dagelijks aan te melden in de jeugdkantine.

Totaalprijs voor deelname bedraagt voor ASV Geel/KSAV Sint Dimpna/KFC Beekhoek/FC Punt Larum jeugdspelers 95 eur, 105 eur voor externe jeugdspelers. Inschrijven via online formulier http://www.asvgeel.be/jeugstages .

 

Iedereen welkom!