Oefenwedstrijd ASV Geel – STVV

Zaterdag staat de tweede wedstrijd van de oefencampagne op het programma. Op papier is het ook de mooiste affiche van deze voorbereiding. ASV Geel is gastheer voor eersteklasser Sint-Truiden. De Kanaries hebben goede herinneringen aan het Leunenstadion, de laatste keer dat zij er speelden, mocht de titel gevierd worden en beukten zij zo de poort naar de Jupiler Pro League terug op.

STVV bereidt zich net als ASV Geel voor op het nieuwe seizoen. Voor de Limburgers staat de start van de competitie echter al over drie weken gepland met meteen een topper tegen AA Gent. De Truienaars staan dus al enkele stappen verder in hun voorbereiding wat het extra zwaar zal maken voor onze jongens. Toch moeten ook de Kanaries, door het vertrek van onder andere sterkhouders Gerkens en Peeters en oefenmeester Leko, op zoek naar automatismen. Eén van de jongeren die er door de vele vertrekkers zijn kans probeert te grijpen is Casper De Norre, vorig seizoen nog topschutter en koning van de assists bij ASV Geel. Ook Lucas Damblon keerde na zijn uitleenbeurt terug naar Stayen.

Bij ASV Geel wordt het afwachten welk elftal trainer Hayen tussen de lijnen brengt tegen zijn ex-club. Afgelopen week kregen enkele testers de kans om zich te bewijzen, ook nu zou dit het geval kunnen zijn.

Belangrijk gegeven is dat ook voor deze oefenpartij onze abonnees gratis toegang tot het Leunenstadion krijgen.

Aftrap zaterdag om 19uur, maar we raden iedereen aan om al om 17u50 af te zakken naar De Leunen, want ook onze U9 spelen zaterdag tegen STVV. Komaan Zotten!