Oefenwedstrijd ASV Geel – OH Leuven

De troepen van trainer Hayen bliezen afgelopen zaterdag voor de eerste keer verzamelen met oog op het nieuwe seizoen. Na enkele pittige trainingen in de benen krijgen onze jongens zaterdag de kans om zich ook tijdens een wedstrijd te tonen aan het Geelse publiek. De eerste match van de nieuwe campagne oogt alvast op papier erg aangenaam te worden. Tegenstander voor dit eerste duel wordt OH Leuven. De Leuvenaars werden in het tussenseizoen overgenomen door het Thaise King Power dat ook eigenaar is van het Engelse Leicester City. Met de nieuwe financiële inbreng mikt de fusieclub voluit op een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Voor doelman Yves Lenaerts en linksback Matthiece Nelissen belooft het een speciale match te worden, zij hebben allebei een verleden bij OHL. Aan de andere kant wordt het voor de Geelse supporters ook een blij weerzien met ex-speler Geert Berben, die de overstap maakte van Lommel United.

Ook achter de schermen wordt er volop werk gemaakt van het nieuwe seizoen. Zo werd onze A-kantine in een nieuw kleedje gestoken. Bij deze alvast een dikke merci aan de vrijwilligers die dit mogelijk maakten!

Redenen genoeg dus om morgen voor de eerste keer een kijkje te komen nemen op de Leunen. Abonnees krijgen gratis toegang. Aftrap om 18u00. En Allemaal Samen!