KMSK Deinze – ASV Geel 2-1

Door de blessure van Nelissen moest trainer Hayen zijn elftal noodgedwongen wijzigen. Van den Ackerveken depanneerde op de linksachter, waardoor Christiaens een rij achteruit schoof. Op het middenveld kwam Reuten in de ploeg, net als Zaidi. Haagen nam na enkele weken afwezigheid terug plaats op de bank, naast hem zat ook de licht geblesseerde Carrasco.

De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Beide ploegen tastten elkaar geduldig af waardoor er weinig doelgevaar te noteren viel. De eerste mogelijkheden waren voor de thuisploeg via Lallemand en Bael, maar hun vizier stond niet scherp genoeg afgesteld. Op het half uur kregen we dan toch wat opwinding. Janssens kwam tweemaal op vijf minuten te driest in en mocht gaan douchen. ASV Geel kreeg nu meer het initiatief met een man meer, maar kon dit niet meteen omzetten in kansen. Het was zelfs Deinze dat via Lallemand nog een uitstekende kans kreeg op de openingstreffer, maar Lenaerts stond pal. 0-0 was dan ook de ruststand.

Na de koffie ging ASV Geel met meer drang naar voren spelen. Dit resulteerde al snel in de voorsprong via Vanaken, die een aflegger van Reuten droog afwerkte. Niet veel later kreeg Zaidi een unieke kans op de 0-2, maar Vandenberghe pakte uit met een knappe save. Geen 0-2, maar wel 1-1 toen Lallemand als eerste reageerde op een gekraakt schot van Romero Gomez. ASV Geel liet de moed niet zakken en bleef voluit aanvallen. Zowel Reuten als Hoefnagels vonden de sterk keepende thuisdoelman op hun weg. Een ongeschreven wet in het voetbal luidt dat wie niet scoort het deksel op de neus krijgt. In de slotfase viel dan ook de 2-1 toen Romero Gomez een vrije trap van Brulmans in doel verlengde. Zo bleef ASV Geel achter met een enorme kater en 0 op 9.

ASV Geel speelde met volgend elftal: Yves Lenaerts, Nick Hulsmans,  Benjamin Van den Ackerveken, Sam Vanaken, Kenneth Kerckhofs, Jo Christiaens,  Arne Hoefnagels (80′ Timothy Oliseh), Yannick Reuten, Nicolas Robin (68′ Kristiaan Haagen), Azzedine Zaidi (68′ Mylan Carrasco) en Ahmet Karadayi.