Jeugdstages

Jeugdstages

Ook seizoen 2017-2018 organiseert de AS Verbroedering Geel jeugdacademie opnieuw verschillende voetbalstages. Deze omvat telkens een doorgedreven training voor spelers van verschillende leeftijden (zie onder eerstkomende stage gepland) door gediplomeerde ASV en/of externe trainers. Het programma voorziet dagelijks een drankpauze met fruit of snack, alsook een warme maaltijd.

De voetbalkampen gaan steeds door op de terreinen aan de Leunen, Rauwelkoven 43B, 2440 Geel, tenzij anders vermeld.

Alle inschrijvingen verlopen vanaf dit seizoen online via onderstaande inschrijvingsformulier.

Opgelet, de inschrijving van uw zoon/dochter is pas definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE42 4173 0705 1954 op naam van ASV Geel met duidelijke vermelding van voornaam, naam en stagevermelding. (bv. “Bart Jacobs Paasstage2017”)

Wij heten jullie van harte welkom en wensen iedereen alvast veel voetbalplezier!

ASV jeugdacademie

 
-> Eerstkomende stage is een 5-daags ZOMERKAMP, 07-11 augustus 2017; COGI en SENSEBALL voetbalkamp olv Michel Bruyninckx en team.

“De kracht van een voetballer zit niet louter en alleen in zijn voetenspel. Vooral met hun hersenen én met positief teamwork onderscheiden topvoetballers zich van de rest. Je maakt sporters beter als je vertrekt vanuit hun hersenen. Die zijn namelijk lui” provoceerde Michel Bruyninckx. “Cogitraining of breincentraal leren plaatst kinderen in een gevarieerde leeromgeving. Dit stimuleert hen en maakt hen nieuwsgierig. Technisch begaafde en slimme, creatieve spelers zijn de toekomst van het moderne voetbal en hier willen we op een positieve manier op inzetten”.

Het aantal deelnemers is beperkt, wees er dus tijdig bij. 

Prijs voor deelname bedraagt voor ASV jeugdspelers 135 eur, externe jeugdspelers 155 eur.

 

Inschrijvingsformulier