Jeugdstages

Jeugdstages

Ook seizoen 2017-2018 organiseert de AS Verbroedering Geel jeugdacademie opnieuw verschillende voetbalstages. Deze omvat telkens een doorgedreven training voor spelers van verschillende leeftijden (zie onder eerstkomende stage gepland) door gediplomeerde ASV en/of externe trainers. Het programma voorziet dagelijks een drankpauze met fruit of snack, alsook een warme maaltijd.

De voetbalkampen gaan steeds door op de terreinen aan de Leunen, Rauwelkoven 43B, 2440 Geel, tenzij anders vermeld.

Alle inschrijvingen verlopen vanaf dit seizoen online via onderstaande inschrijvingsformulier.

Opgelet, de inschrijving van uw zoon/dochter is pas definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE53 0018 1389 5653 op naam van ASV Geel met duidelijke vermelding van voornaam, naam en stagevermelding. (bv. “Bart Jacobs Paasstage2017”)

Wij heten jullie van harte welkom en wensen iedereen alvast veel voetbalplezier!

ASV jeugdacademie

—————————

-> Eerstkomende stage is een 4-daagse indoorsessie TECHNIEKSCHOOL ASV, 04/03 + 11/03 + 18/03 + 25/03/2018 voor spelers geboren 2005 tot 2011;

“De kracht van een voetballer zit niet louter en alleen in zijn voetenspel. Vooral met hun hersenen én met positief teamwork onderscheiden topvoetballers zich van de rest. Je maakt sporters beter als je vertrekt vanuit hun hersenen. Die zijn namelijk lui” provoceerde Michel Bruyninckx. “Cogitraining of breincentraal leren plaatst kinderen in een gevarieerde leeromgeving. Dit stimuleert hen en maakt hen nieuwsgierig. Technisch begaafde en slimme, creatieve spelers zijn de toekomst van het moderne voetbal en hier willen we op een positieve manier op inzetten”. 

  • individuele coördinatie en core stability 
  • technische scholing indoor inzake balaanname, balsnelheid, traptechniek, balcontrole 
  • pas- en trapvormen, positiespelen, afwerkvormen
  • cogitraining/senseball

 

De trainingen gaan door in de sporthal te Meerhout, Bevrijdingslaan 96, 2450 Meerhout, telkens op zondagmorgen en -middag.   

 

Schema:

10u-11u; ASV Geel jeugdspelers U7-U8-U9

11u-12u; jeugdspelers niet-lid ASV Geel, iedereen welkom U7-U13!

12u-13u; ASV Geel jeugdspelers U10-U11-U12-U13  

 

Totaalprijs voor deelname bedraagt voor ASV jeugdspelers 20 eur, 40 eur voor externe jeugdspelers. U kan ook inschrijven per sessie op zondag; deze bedraagt 5 eur voor ASV jeugdspelers, 10 eur voor externe jeugdspelers. 

Opgelet voor ASV jeugdspelers – Indien competitiematch op kalender, heeft deze voorrang op de techniekschool. 

 

Inschrijven kan via onderstaande online formulier.

Veel voetbalplezier toegewenst! 

 

Inschrijvingsformulier