Club 395

Club 395

Vanaf het voetbalseizoen 2016 – 2017 start voetbalclub ASV Geel met een Businessclub – “Club 395”.
Club 395 zal het perfect ontmoetingsplatform vormen voor nieuwe professionele contacten. U komt in contact met bedrijven en professionals van verschillende sectoren. De perfecte voedingsbodem voor nieuwe business.

“Allemaal Samen”  is geen holle slogan bij ASV Geel en als club zetten wij sterk in op het samenbrengen van mensen. Nieuwe mensen leren kennen, levert altijd nieuwe opportuniteiten en doet Uw business groeien. Dit kan voortaan bij ASV Geel binnen een duidelijke Businessstructuur gecombineerd met de leuke sportieve sfeer in het ASV Geel stadion – De Leunen.

ASV Geel is een nieuwe weg ingeslagen. Een nieuw elan dat de club moet doen groeien en klaar maken voor de toekomst. U komt terecht in een club die vooruit wil, die ambitie heeft en op een positieve manier wil groeien. Voor deze groei zijn middelen nodig en ASV Geel zoekt nieuwe structurele partners die mee willen bouwen aan de toekomst.  In deze positieve sfeer ontvangen wij U graag en bieden U directe meerwaarde voor Uw engagement.

Wij kijken vooruit ! Grijp deze unieke kans en word mee lid van Club 395. ASV Geel zet een belangrijke stap in de geschiedenis van de club en U kan daar bij zijn.

ASV Geel – “ Allemaal Samen “ bouwen aan de toekomst

Netwerken

Voor aanvang van elke thuiswedstrijd een exclusief netwerkmoment voor de leden van Club 395.
Toplocatie met zicht op het voetbalveld met 1u gratis hapjes en drank voor de wedstrijd.
Tijdens de wedstrijd en na de wedstrijd kan U zich als netwerker verder begeven in de Businesscommunity van ASV Geel voor het leggen van contacten.

Jaarprogramma

Opening Business Club 395
Business Club 395 jaarbijeenkomsten
Netwerkmomenten op wedstrijddagen
Netwerkavonden met interessante sprekers + productvoorstellingen
Direct contact met de spelers van ASV Geel

Deelnameprijs

Deelnameprijs per bezoek = € 40 (toegang businessclub + voetbalwedstrijd)

Businessclub 395 en alle activiteiten + alle competitie thuiswedstrijden)
Betalen kan vooraf via overschrijving BE36 4173 0593 9181 met vermelding Club395 + Uw naam en/of BTW nr voor de facturatie.

Inschrijven

Wil U deel uit maken van de ASV Geel Business community en lid worden van Club 395? Vul dan onderstaand formulier in. Wij ontvangen U graag in het Leunen stadion.

Voor de Businessclub meldt U zich op de wedstrijddag aan de hoofdingang van het stadion, 1 uur voor de aanvang van de wedstrijd.

  • (Indien u een factuur wenst)
  • (Indien u een factuur wenst)