ASV Geel – KFC Oosterzonen 1-0

Trainer Hayen wijzigde zijn elftal op enkele plaatsen ten opzichte van de verlieswedstrijd in Deinze. De geschorste Koita bleef noodgedwongen aan de kant en in zijn plaats kreeg Demulder zijn kans. Achterin kreeg Vanaken de voorkeur op Haagen en in de aanval nam Van Der Heyden de plaats van Damblon in.

ASV Geel begon met veel balbezit, maar kon dit niet omzetten in kansen. Het was integendeel Oosterzonen dat de eerste kans kreeg op counter, maar Dehond knalde net over. Dit schot leek ASV Geel wel te verlammen, want het tempo ging meteen omlaag. Enkel Van Der Heyden en De Norre konden nog voor dreiging zorgen, maar tot scoren kwamen zij niet. Toch mocht de thuisploeg met een voorsprong gaan rusten, Vanaken plaatste een vrije trap mooi in de benedenhoek, 1-0.

Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. ASV Geel had het meeste balbezit, maar tot echte doelpogingen leidde dit niet. Oosterzonen leek niet bij machte om de Geelse defensie uit verband te spelen. Het was wachten tot diep in de tweede helft toen de bezoekende doelman zich moest onderscheiden op pogingen van Augustynen en Van Den Ackerveken. Meer doelgevaar kregen we niet te zien en zo bleven de drie punten in het Leunenstadion.

ASV Geel speelde met volgend elftal: Yves Lenaerts, Mathiece Nelissen, Jo Christiaens, Benjamin Van Den Ackerveken, Yannis Augustynen, Jasper Van Der Heyden (72′ Kenneth Kerckhofs), Nick Hulsmans, Casper De Norre, Ahmet Karadayi (86′ Kristiaan Haagen) , Sam Vanaken en Simen Demulder (62′ Lucas Damblon)