ASV Geel – Dessel Sport 2-0

Door de blessure van Nelissen werd Van den Ackerveken terug op de linksachter geposteerd. Ook Haagen nam zijn positie centraal achterin weer in, naast Vanaken. Zo schoof Christiaens richting middenveld. Carrasco en Robin waren de flanken. Voorin kreeg Karadayi steun van Reuten. Hoefnagels begon op de bank.

De bezoekers schoten het best uit de startblokken. Dessel Sport zette meteen hoog druk op de Geelse verdediging. Lenaerts moest dan ook goed plat op een schot van Breugelmans. Niet veel later kreeg Njengo een uitstekende mogelijkheid, maar hij miste zijn volley. Geleidelijk aan herstelde ASV Geel het evenwicht. Bij de eerste goede aanval was het raak voor de thuisploeg. Hulsmans schilderde de bal perfect voor doel en Van den Ackerveken klom het hoogst, 1-0. ASV Geel leek nu echt gelanceerd want niet veel later mondde een mooie actie tussen Hulsmans en Robin bijna uit in een dubbele voorsprong, maar Kustermans stond pal. Enkele seconden voor de rust kwam de 2-0 er dan toch toen de onvermijdelijke Haagen een hoekschop knap binnenknikte.

Reuten bleef noodgedwongen in de kleedkamer, hij werd vervangen door Hoefnagels. Dessel trok vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief volledig naar zich toe. Dit resulteerde vooral in veel balbezit, maar geen echte kansen. Een gevaarlijk standje voor de kooi van Lenaerts werd verijdeld door een tackle van Van den Ackerveken. Aan de overkant zette Karadayi zich knap door, zijn voorzet werd door Hoefnagels tegen de paal getrapt. Dessel bleef aandringen, maar geraakte niet door het Geelse blok. De bezoekers bleven de bal monopoliseren, maar creëerden geen echte mogelijkheden meer. Zo bleef het bij 2-0 en pakte ASV Geel drie belangrijke punten.

ASV Geel speelde met volgend elftal: Yves Lenaerts, Nick Hulsmans, Kristiaan Haagen,  Benjamin Van den Ackerveken, Sam Vanaken, Kenneth Kerckhofs, Jo Christiaens,  Yannick Reuten (46′ Arne Hoefnagels) , Nicolas Robin (79′ Timothy Oliseh), Mylan Carrasco en Ahmet Karadayi (84′ Ralph Jannes).